.

Bosna i Hercegovina
Federacija Bosne i Hercegovine
Uprava za Žešću Zajebanciju Bosne i Hercegovine
Službeni Blog Bosne i Hercegovine

Objavljuje: ______________ T E N D E R________________

Za uređenje i promjenu (nabolje) izgleda Službenog Bloga Corta Maltesea od Bosne i Hercegovine.

Rok za podnošenje prijava je: dok se ne nakupi dobrih prijedloga, a počinje teči od dana ukazivanja na stranicama Službenog Bloga Bosne i Hercegovine. Komisija će, kad nađe za shodno, odoka ocijeniti ponuđene radove i izvršiti odabir simpatičnih kandidata.
Nagrade:
I mjesto- Izlet na vrh Treskavice sa Cortom Malteseom (uključujući i noćno kupanje u Crnom Jezeru)
II mjesto- Šetnja Cortovog psa po Wilsonovom šetalištu tokom Velikog Odmora (ne uključujući Corta Maltesea)
III mjesto- Obilazak spomen parka “Cortov Novi Stan ” (uključuje role, mapu, a može i GPS, lanč paket, sok od grejpa i zaštitnu opremu marke “Durex”)

Za one HTML čarobnice i čarobnjake, koje se ne plasiraju među dobitnike medalja tu je i jedna utješna nagrada u iznosu od hiljadu konvertibilnih maraka

U slučaju da više kandidata imaju isti ili različit broj bodova, odlučivaće sexualna pripadnost i nagodnost kandidatkinja.

Na današnji dan, U Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine, također i glavnom gradu Federacije Bosne i Hercegovine, koji je nekad graničio sa glavnim gradom (eufemizam u kombinaciji sa hiperbolom) Republike Srpske, ali više ne graniči.

Uprava Spomen Parka “CNS” koristi priliku da svim čitaocima čestita 1. april, dan Omladinskih Radnih Brigada, uz prigodnu pjesmu:
“Ide, nastupa ne boji se sexa
Cortov Cuko jebe bez komplexsa!”

9 komentara

  1. SuperJ.- Wc, Vc, uvijek se zbunim
    Lunjo- Nema nadahnuća, ovaj tender je pripreman od strane experata Svjetske Banke, zar barem to nije očigledno iz njihovog prepoznatljivog stila?
    Aly- Ko se meni popne na vrh Treskavice, garant je zdrav(a), nema potrebe za zaštitom.
    scorpio- Mislio sam da si ambicioznija 🙁

  2. Bosna i Hercegovina
    Federacija Bosne i Hercegovine
    Uprava za Žešću Zajebanciju Bosne i Hercegovine
    Službeni Blog Bosne i Hercegovine

    N/R Direktora Uprave

    Poštovani,

    U vezi sa obaviještenjem o rezultatima tendera za odabir prijedloga i simpaticnih kandidata, koji je objavljen 1. aprila 2006 ulažem slijedeći

    P R I G O V O R

    OBRAZLOŽENJE: Upravo sam primila obavijest o rezultatima konkursa u kojem sam učestvovala. Prijatno me je iznenadila brzina rada komisije za odabir ponuda…kako navodite, sjednica komisije na kojoj se rješavalo Milion, dva i jos pride 430 pristiglih zahtijeva počela je u 14:00 a završila u 15:00. To je tačno 0,000008 sekundi i 0,0000037 stotinki po zahtijevu. Izgleda da su u komisiji sjedili lično Superman, Spiderman, Betman, svih 5 Power Rangers-a i B(l)og.

    Još me je više iznenadilo to što sam u prilogu dobila kompletnu dokumentaciju koju sam priložila uz prijavu za konkurs. Netaknutu, onakvu kako sam je i poslala. Bez znakova da je prošla kroz ruke makar jednog člana komisije.

    Zahtijevam da se rezultati konkursa ponište, a komisija raspusti…uz prigovor Vam, ponovo, šaljem dokumentaciju koju sam priložila prilikom prijave na konkurs. Nadam se da će je, osim Supermena, i neko drugi ovog puta pogledati.

    gejndopsoG anaD, uvejaraS U

    ,mejnavotš mitičoan S

    atunkateN

    adohirp zeb alatso arednet nokaN .S.P

Komentariši