beats by dre cheap

Učenici jako nasekirali profesora

AMER KAMENJAKOVIĆ, profesor elektrotehnike Tehničke škole u Zenici, bio je meta napada učenika koji su mu prijetili sjekirom i otimali imenik. Za incident se nikada ne bi saznalo da jedan od učenika nije sve snimio mobitelom, a zatim i objavio na YouTubeu, s obzirom da profesor Kamenjaković nikada nije prijavio slučaj.

Učenici izbačeni, profesor sam uzeo radnu knjižicu

"U sefu škole bio je deponiran mobitel oduzet jednom od učenika zbog neprimjerenog ponašanja. Na tom mobitelu pronašli smo spornu snimku i bili smo užasnuti, jer je i profesor krio incident", rekao je ravnatelj škole Ekrem Bijeljinac za Dnevni avaz dodajući kako postoje dvije snimke nasilja od kojih je jedna završila na YouTubeu. Nastavničko vijeće škole na koncu je donijelo odluku o isključenju trojice učenika koji su identificirani na snimci, dok je profesoru Kamenjakoviću rečeno da sam uzme radnu knjižicu i napusti školu prije nego što Vijeće odluči o mogućim sankcijama.

Policija ispituje slučaj

Cijeli slučaj ispituje i policija u Zenici s obzirom na to da je riječ o napadu hladnim oružjem, a trojica učenika će u pratnji roditelja kao i profesor dati iskaz o ovom do sada nezabilježenom slučaju.

klikni za video

 

Corto Maltese
http://cortomaltese.blogger.ba
17/02/2009 12:17