Forumaši, forumaši

Banksy wrote:

Citiranje tvog šovinističkog posta u kojem tvrdiš da ”je činjenica”da su ”Hrvati neravnaropravni ali to je bolje za njih jer su oni idioti i ne znaju izabrati sebi predstavnike pa je dobro da im izaberu Bosnjaci” je ilustracija tvoje slabe sposobnosti donošenja zaključaka, a ne uvreda. Zapravo, pokušala sam te opravdati da ko ne bi pomislio da si šovinista. Jer ovo iznad je uvreda cijelog jednog naroda i jaka šovinistička poruka. Ali imaš sreće, moderatoru je šega …

Chmoljo wrote:

da se moderator strogo pridržava pravila, ti bi recimo davnih dana dobila ban zbog vrijeđanja sagovornika. ne bi ti bilo prvi put. znam forumaševu nacionalnost otprije tako da… mogu to tolerisati.

CM wrote:

Ukoliko sam pravilno shvatio navedenu opasku, ako je neko Hrvat (vjerovaćemo ti na riječ da citirani to i jeste), njegova nacionalna odrednica mu daje pravo napisati da su: ”Hrvati neravnaropravni ali to je bolje za njih jer su oni idioti i ne znaju izabrati sebi predstavnike pa je dobro da im izaberu Bosnjaci” Vrlo zanimljiv pogled na glasačko pravo, i slobodu govora uopšte. Naročito s obzirom na logički paradoks, koji se krije u tome da je onaj ko je tu gnusobnu tvrdnju napisao, navodno Hrvat, dakle po sopstvenoj definiciji "idiot koji ne zna izabrati sebi predstavnike pa je dobro da mu ga izaberu Bosnjaci". U mome svijetu, šovinizam je šovinizam, i nikome, pa ni samoproglašenim idiotima ne bi trebao biti dozvoljen.

Komentariši